Stoemp! heeft de komende weken enkele feestjes in petto!

Na zinderende passages van Abudhabi VZW en Tin Fingers afgelopen week, gaat Stoemp! er enkele dagen tussenuit. Maar ook niet te lang, want komende zondag zijn we al terug op het Fort En Fête festival van onze partner Pianofabriek. Met Sindiato Sonico leveren we er om 18u de headliner van het festival aan.

Slechts twee dagen later bouwen we alweer een feestje, en deze keer aan de campus van Odisee Hogeschool, vlak achter het muntplein. Vanaf 17u kan je op de Warmoesberg terecht voor een straatfeest met het mysterieuze saxofoontrio BLOW, de vette Brusselse hiphop van STIKSTOF, en een hoop dj’s uit de hogeschool.

En er is meer goed nieuws, want tijdens onze pauze neemt studentenorganisatie Br(ik het even over: vanavond zitten we namelijk in de AB voor de finale van de Rockrace - dé vinger aan de pols van wat er muzikaal opborrelt in onze hoofdstad. Vanaf 19u in de schoonste concertzaal van ’t stad!