5/10: Delv!s vervangt!

Op woensdag 5/10 bezoeken we hogeschool Odisee voor een Campus Kick-Off! Soldier’s Heart cancelt helaas, maar met Delv!s vonden we een meer dan waardige vervanger!

Delv!s –Niels Delvaux uit Landen- geldt al enkele jaren als hét grootste talent van ons Belgenland. In 2010 verblufte hij Lefto en Studio Brussel met de soulvolle electronica van single ‘Blend’. Een tijd later tekende hij met ‘Tell Me’ voor dé funky zomerhit van het jaar. Stemgewijs is Delvis één brok funk en soul (denk aan Jamie Lidell en Cee Lo Green), muzikaal flirtend met elektronica waar Flying Lotus tuk op zou zijn. Maar in België valt Delv!s eigenlijk met niets of niemand te vergelijken. Ondertussen is de platendeal met het grote Because Music (zie ook: Selah Sue) getekend en is het debuutalbum klaar voor een Europese release. Niet te missen, showtime om 17u30!