Back to All Events

Stikstof, Inck. & DAR dj's en mc's

  • DAR Moutstraat Brussel, Brussel, 1000 Belgium (map)

Voor de tweede maal werkt Stoemp! samen met het jeugdhuis voor het centrum. Op vrijdag 18 september plaatst DAR een podium in de Moutstraat, waar tussen 17 u. en 22 u. twee optredens zullen plaatsvinden, met ervoor en erna dj-sets.

De optredens zijn voor de rekening van het jonge talent Inck. en de Brusselaars van Stikstof. De eerste kwam op onze radar naar aanleiding van de Zennetoer, waar de jonge rapper de aandacht trok met een combinatie van geëngageerde, Engelstalige teksten en vette beats. “Honest, meaningfull and something people can walk with in life.” Ook bij Stikstof is authenticiteit een sleutelwoord. In het Brussels rapt dit collectief over de hoofstad, haar muze. De mc’s distilleren de contradicties van hun omgeving en zetten ze perfect in woorden om: humor en miserie, chaos en orde. Intelligente teksten worden geplaatst op lekker voortkabbelende beats; een formule die zowel je hoofd als je lichaam in beweging zetten.

Ook DAR doet zijn bijdrage en nodigt ATwest Records (BOW, Ghost & Ellem) en het nieuwe Jeunes Boss uit. Jef Karakol, de resident dj van DAR, leidt de concerten in, en de jonge talenten UMI Ft. Axell sluiten af.

Timetable:
16u - 17u30: Jef Karakol
17u30-18u30: Jeunes Boss Showcase
18u30 - 19u: Inck.
19u - 20u: ATwest Records feat BOW, Ghost & Ellem
20u - 21u: Stikstof
21u - 22u: Umi ft Axell

Hosted by MC Kash

Vi.be Inck.
Facebook Inck.
Website Stikstof
Facebook ATwest Records
Facebook UMI

Earlier Event: September 16
WB And The Mercenaries
Later Event: September 19
Seizoensklanken